OSNIVAČI PROMETEJA

˝Mi smo izabrali ovaj način. Želimo ulagati u obrazovanje mladih kroz dodjelu stipendija˝ poručuju osnivači Fonda koji kontinuirano rade na proširivanju kruga donatora i prijatelja kako bi Fond tokom godina stalno rastao i kako bi što više stipendista mogli podržati. 

Pridružite se osnivačima i donatorima Fonda Prometej i podržite mlade u Bosni i Hercegovini da se obrazuju, budu aktivni članovi zajednice i nosioci razvoja i emancipacije bosanskohercegovačkog društva!

Osnivači Fonda Prometej smatraju da je jako važno podržati mlade u njihovim naporima da se obrazuju i da kao aktivni članovi zajednice budu nosioci razvoja naše države. Ukoliko i Vi vjerujete da je ulaganje u obrazovanje najbolji način da se naše bh društvo oporavi i napreduje i da postoje mladi koji imaju napredne stavove o razvoju i emancipaciji bosanskohercegovačkog društva, onda vas pozivamo da se pridružite grupi osnivača Fonda za stipendiranje Prometej.

Osnivači Fonda kontinuirano rade na proširivanju kruga donatora i prijatelja kako bi Fond tokom godina stalno rastao i kako bi što više stipendista mogli podržati. Pridružite im se i Vi!

0 0